Tampere Unitedille uusi maalivahti Ilveksestä

Tampere Unitedille uusi maalivahti Ilveksestä

13.12.2017

Tampere United saa tulevaksi kaudeksi kovan luokan nuori maalivahti, kun Antti Kuusinen, 21, siirtyy 1+1-vuotisella sopimuksella Tampere Unitediin. 

Kuusinen nousi jo 16-vuotiaana Ilveksen kakkosmaalivahdiksi, muttei päässyt tuolloin kaudella 2013 kentälle yhdessäkään Kakkosen ottelussa. Samana vuonna hän oli myös U17-maajoukkueen mukana Unkarissa EM-karsinnoissa. Huolimatta hyvistä lähtökohdista ja kovasta työnteosta Mika Hilanderin ja Mikko Kavénin ohjauksessa Kuusisen peliaika on jäänyt kasvattajaseurassaan vähiin myös myöhemmillä pelikausilla, ja hän lähteekin hakemaan innokkaasti peliaikaa Sinipaidoissa.

Liigadebyyttinsä Antti Kuusinen teki kaudella 2016, kun Tampere Unitedistakin tuttu ykkösmaalivahti Mika Hilander oli pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia. Ottelu pelattiin Tammelan stadionilla FC Interiä vastaan, eikä Kuusinen päästänyt turkulaisia tekemään maaliakaan. Nollapelistä huolimatta tämä ottelu jäi Kuusisen ainoaksi liigaotteluksi. Kaudella 2016 Kuusinen oli lähes joka kerta penkillä, mutta viime kaudella hän putosi alkukauden jälkeen kokonaan pois kokoonpanosta, ja pelasi sen sijaan seitsemän Kolmosen ottelua Ilveksen kakkosjoukkueessa ja neljä ottelua A-poikien SM-sarjassa.

Tampere United on nyt julkistanut yhteensä 14 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Lähde: http://tampereunited.fi