TP-47:lle uusia pelaajasopimuksia

08.5.2011

TP-47 edustusjoukkueen uusimmat sopimuspelaajat ovat Eetu Uusitalo (-87) sekä Arto Haanpää (-86), molemmat pelaajat allekirjoittivat vuoden sopimuksen.

- Eetu tuo joukkueeseen nimenomaan taitoa ja pallollista pelaamista. Odotan Eetun olevan tällä kaudella joukkueemme johtavia pelaajia nimenomaan pallollisena, toteaa päävalmentaja Kimmo Halmkrona tyytyväisenä vahvistuksestaan, joka siirtyy Tornioon FC OPA:sta.

- Toinen sopimuspelaaja on monelle torniolaiselle tuttu Arto Haanpää. Arto siirtyy naapuriseura ToTa:sta TP:n miehistöön. Arto tuo vaihtoehtoja kokoonpanoon, hän pystyy pelaamaan sekä hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin, Halmkrona toteaa torniolaisten sivuilla.

- Lisäksi olen erittäin tyytyväinen omien kasvattien kehittymiseen. Seura on tehnyt yhteensä 10 nuorisosopimusta ja viimeisin pelaaja johon seura luottaa on Artturi Sieppi (-94). Artturi on puolustuspään pelaaja joka voi pelata myös keskikentän keskustassa. Erittäin varma pallollisena ja ennen kaikkea nuoren miehen nöyrä ja erittäin kova asenne treeneissä on vakuuttanut minut, kommentoi päävalmentaja.

Lähde: www.tp47.com