SalPalle kaksi jatkosopimusta

SalPalle kaksi jatkosopimusta

09.1.2018

SalPan pelaajasopimusten määrä nousi kahteentoista, kun hyökkäyspään pelaajat Topias Tiainen ja Eetu Leppänen solmivat jatkosopimukset.

SalPa-kasvatti Tiaiselle alkaa nyt kolmas kausi edustusjoukkueen mukana, mutta välissä hän TPS:n ja Jazzin riveissä kävi kääntymässä. Leppäselle kausi on toinen Salossa.

Tiainen oli viime vuonna kuudella tehdyllä maalillaan jaetulla toisella sijalla joukkueen sisäisessä maalipörssissä. Muutenkin terävät otteet kentällä vahvistivat sen, että lopullinen läpimurto miesten tasolla tapahtui ryminällä.

Eetu Leppäsen viime kauden alkua häiritsi jonkin verran asepalveluksen suorittaminen, mutta viisi maalia 18 ottelussa oli hänellä saldonaan. Leppänen tuo SalPan hyökkäykseen kokoa, mutta myöskin yllätyksellisyyttä, sillä hänen epätavalliset ratkaisunsa aiheuttavat välillä puolustukselle suuria haasteita.

Edustusjoukkueen harjoitusringissä ovat mukana myös omat kasvatit Tomas Vuoriranta, Jeremias Erikäinen, Valtteri Peltola ja Olli Jakonen, jotka kaikki myöskin A-junioreiden SM-karsintaan valmistautuvat. Uudelle päävalmentajalle Tommi Pikkaraiselle he ovat tuttuja aikaisemmilta vuosilta TPS:n ja SalPan yhteistyön kautta, mutta nyt Pikkarainen pääsee hetken tauon jälkeen lähempää näkemään poikien tason.

Lähde: www.salpajalkapallo.fi