Nigerialaisen pelaajalegendan kaksospojat siirtyvät Kakkosen seuraan

Nigerialaisen pelaajalegendan kaksospojat siirtyvät Kakkosen seuraan

06.3.2018

JS Hercules on solminut viisi ensimmäistä pelaajasopimusta Karam Hadhoudin, Samu Himangan, Darius Kangissoupken sekä Amokachin kaksosten Nazimin ja Kalimin kanssa.

Kaikki uudet sopimuspelaajat ovat tuttuja kasvoja Herculuksen riveistä aiemmilta vuosilta, vaikka virallinen debyytti Amokachin kaksospojilta on vielä tekemättä. Syynä tähän on ollut 1,5 vuotta sitten poikien siirto turkkilaisen jätin Besiktasin riveihin.

Nyt pojat ovat takaisin Oulussa ja odottavat innolla Hercules-debyyttiaan. Veljekset ovat molemmat hyökkäyspään pelaajia ja heiltä odotetaan päävastuuta maaliverkkojen heiluttamisesta tulevana kesänä.

Kolmannen kautensa Herculeksen riveissä aloittava Karam Hadhoud on kovan työmoraalin omaava keskikenttäpelaaja, joka elää intohimoisesti pelin tiimellyksessä. Hadhoud tekee kaikkensa joukkueen eteen ja haluaa myös palavasti edetä omalla urallaan. Samaan kategoriaan on laskettavissa myös porukan kuopus Samu Himanka, joka debytoi viime kesänä Herculeksen riveissä ja pamautti pari upeaa maaliakin. Himanka on umpitaitava keskikenttäpelaaja, josta urheilullisen elämäntavan omaksuessaan voi tulla vielä vaikka mitä. Nuori maalivahti Darius Kangissoupke sai Herkun riveissä ensimmäiset Kakkosen peliminuuttinsa viime kauden viimeisessä ottelussa. Kangissoupke pidetään Herculeksessa hiomattomana timanttina, joka voi nousta kovan työn tuloksena aivan ennen näkemättömälle tasolle.

Kaikki uudet sopimuspelaajat ovat vielä nuoria miehiä, joilla on tavoitteita ja mahdollisuuksia edetä jalkapallourillaan.

Lisää sopimusuutisia niin pelaajien kuin taustojenkin osalta luvassa tällä viikolla.

Lähde: http://jshercules.com