MP hankki englantilaispelaajan

MP hankki englantilaispelaajan

29.11.2017

Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakentaminen ensi kesän Kakkosen A-lohkon koitoksia varten jatkuu. Seuran oma kasvatti Sami Kariniitty on tehnyt vuoden jatkosopimuksen ja Ruotsin pääsarjaan Allsvenskaniin nousseesta Dalkurdista vuoden lainalla joukkueeseen liittyy Elliot Simmons. Nyt kasassa on yhdeksän pelaajasopimusta ja lähiaikoina julkaistaan lisää sopimuksia.

Viime kaudeksi takaisin kasvattajaseuraansa palannut Sami Kariniitty, 25 pelasi viime kaudella seitsemässä Kakkosen kamppailussa ja viidessä Suomen Cupin ottelussa MP:n keskikentällä.

19 -vuotias Elliot Simmons on sekä Englannin että Kanadan kansalainen. Lutonissa Englannissa syntynyt Simmons muutti perheineen Kanadaan hänen ollessaan 5-vuotias. Lapsuutensa hän pelasi Ottawa Furyn Akatemiassa ennen perheen muuttoa takaisin Englantiin, missä pelit jatkuivat MK Donsin Akatemiassa ennen siirtymistään Malagan Akatemiaan, mistä matka jatkui ensi kaudeksi Ruotsin pääsarjaan Allsvenskaniin nousseeseen Dalkurdiin, johon hän teki viime kesänä 2,5 vuoden sopimuksen. Viime kaudella Simmons pelasi Dalkurdin U19- ja U21 -joukkueissa. Simmons kuuluu myös Kanadan U20 -maajoukkueryhmään.

Simmons on rauhallinen peliä rakentava keskikenttäpelaaja, joka tykkää hakea palloa syvältä ja pitää yllä tempoa. Nuoren pelimiehen vahvuudet ovat tekniikka, työteliäisyys, peliäly sekä syöttäminen.

Lähde: www.mikkelinpalloilijat.fi