Kakkoseen pudonnut Klubi 04 nimesi valmentajansa

Kakkoseen pudonnut Klubi 04 nimesi valmentajansa

19.12.2018

Kakkoseen pudonneen Klubi 04:n valmentajat kaudella 2019 ovat Mikko Mannila ja Mika Väyrynen.

Mannila ja Väyrynen ovat onnistuneet erittäin nuorten pelaajien tuomisessa vaativaan miesten jalkapalloon, mikä tarjoaa jatkossa entistä paremman sillan omien junioreiden esiinmarssille edustusjoukkueeseen asti.

Fyysisen puolen valmennusta sekä edustusjoukkueen että Klubi 04:n pelaajien osalta hoitaa Anton Matinlauri ja fysioterapeuttina toimii Toni Taipale. Yhteistyötä SHA:n kanssa kasvatetaan. Ekkono-valmentaja Pol Deulonder keskittyy nuorten pelaajien pelipaikkakohtaisten ominaisuuksien kehittämiseen. Lisäksi hän tukee valmennuskaksikkoa arjen valmennustyössä.

Liigassa pelaavan HJK:n edustusjoukkueen taustatiimi vahvistuu, kun EPSin valmennuspäällikkö Boris Wistuba siirtyy Klubin taustatiimiin vuoden alusta. Wistuba on pitkän linjan jalkapallo-osaaja, joka toimi Mika Lehkosuon valmennustiimissä myös Hongassa. Wistuban vastuulla on joukkueen huoltajan tehtävät ja hän jatkaa myös yhteyshenklönä HJK:n ja EPSin välisessä yhteistyössä sekä EPSin valmennuksen neuvonantajana. Wistuba aloittaa uudessa tehtävässään 1. tammikuuta.

Lähde: www.hjk.fi